RSS PaginaDeMediaSTIRI ITTECH

YouTube Music isi face loc pe Apple Watch

Cei de la Google au fost si sunt foarte preocupati de evolutia popularului serviciu de streaming. De aceea, au fost aduse mici imbunatatiri pentru YouTube TV, destinate smart TV-urilor, mai ales celor care poseda sistemul de operare Android OS.

In plus, Google s-a asigurat ca YouTube Music ramane principala aplicatie pentru music streaming. Deci ne putem lua adio de la Music Store-ul de pe Google Play.

YouTube Music Apple Watch

Insa partea „revolutionara” este faptul ca YouTube Music este de acum disponibil si pe Apple Watch. Desigur, utilizarea aplicatiei nu este o experienta la fel de stufoasa si cuprinzatoare precum cea de pe un iPhone, de pilda, dar functiile de baza raman, mai mult sau mai putin, aceleasi, printr-o interfata intuitiva si minimalista. Utilizatorii vor putea folosi functia playback si vor avea parte de recomandari bazate pe preferintele muzicale multumita unui algoritm imbunatatit, alaturi de o functie de personalizare, cunoscuta drept „complication”.

Un lucru interesant este si posibilitatea de a reda muzica de pe telefon in difuzoare folosind, aparent, o comanda integrata chiar in YouTube Music-ul de pe Apple Watch. Suna putin cam ambiguu, dar, stiind ca inovatiile apar ca ciupercile dupa ploaie, mi-am spus sa nu judec prea devreme.

Pentru a putea beneficia de aplicatie pe Apple Watch, doritorii trebuie sa fie inarmati cu ultima versiune YouTube Music, o subscriptie YouTube Premium sau YouTube Music Premium, un Apple Watch seria 3 sau mai nou care sa ruleze pe WatchOS 6 sau mai recent si cu un iPhone.

 

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close