MORE

Youtube isi dezvolta propriul serial … cu vloggeri!

Youtube isi dezvolta propriul serial – nimic nou sub soare. Nu este nici prima si nici ultima data cand gigantul face pasi in aceasta directie, nume mari fiind incluse in proiecte de amploare, dar… din nefericire pana acum vechile proiecte nu s-au transformat in ceva viral. Au existat seriale sponsorizate de Youtube, dar nu si dezvoltate. Cine stie, poate de data asta… merge. Poate „succesul rasunator” pe care Hooking Up la avut la data aparitiei i-a invatat. (NOT)

Pentru multi Neflix, Amazon Prime si alte servicii mai mult sau mai putin legale au inlocuit televizorul. Nici cei de la YouTube nu au ramas indiferenti in ceea ce priveste cerintele generatiei actuale. Chiar si asa, cei de la YouTube sunt mai mult sau mai putin eficienti in ceea ce priveste stoparea marilor studiouri de Film sau Televiziune din a acapara creatorii de continut.

Spre exemplu, Fred: The Movie a fost “o greseala”, iar modul in care un “star” al YouTube-ului a fost atras intr-un astfel de proiect cu atata usurinta ii sperie pe cei de la YouTube. Tocmai din acest motiv, gigantul va crea diverse formate de emisiuni alaturi de cei mai populari creatori de pe platorma.

Ideea suna in felul urmator. YouTube urmeaza sa finanteze 4 show-uri, intr-un mod similar cu stilul celor de la Netflix. Asfel urmeaza sa primim doua show-uri de comedie realizate de The Fine Bros si The Smoosh, un show realizat de Prank vs Prank dar si o serie de tipul “murder-mystery reality” care ne face sa speram ca e vorba depre un soi de remake pentru Unsolved Mysteries.

In acelasi timp YouTube va semna un contract cu Brian Robbins, lider al AwesomenessTV, dar si fata a proiectului Fred: The Movie. Acesta urmeaza sa produca cateva lung metraje in urmatorii doi ani, proiecte care sa includa YouTuberi populari si care urmeaza sa fie disponibile prin intermediul platformei detinute de Google.

Articole asemanatoare

Back to top button