MORE

Youtube incearca sa fie Twitch, din nou

Din moment ce Facebook incearca sa devina Youtube, era de asteptat ca Youtube sa incerce sa fie altceva, in acest caz, Twitch.

Platforma Youtube Gaming, acel sub-serviciu sortit pieririi atat timp cat Youtube continua sa sprijine un sistem criminal de copyright care trateaza orice creator de continut ca un criminal jegos pana la taxa de protectie data unei retele mari, primeste cateva functii noi.

Serviciul beneficiaza de acum inainte de sponsorizari si finantari. Asta va permite publicului sa acorde bani, prin Youtube, unui creator de continut, in loc sa ii dea banii direct acestuia, sub forma unui abonament lunar, fie ca o singura donatie.

In schimbul acestei sume, finantatorii vor primi iconite de chat speciale, mergand pe aceeasi idee pe care o foloseste Twitch de ani de zile. De asemenea, acum puteti folosi dispozitive echipate cu sistemul de operare Android pentru a face streaming.

Youtube tot intentioneaza de ani de zile sa capete dominanta pe segmentul de streaming video, care predominant din cauzasistemului de Content ID varat pe gatul tuturor de catre Google si a declinului sever al venitului generat de reclame, este acum in ograda Twitch-ului.  Aceste schimbari sunt menite sa ajute ascensiunea, insa nu sunt tocmai vitale, din moment ce Twitch in sine, acum sub tutela Amazon, se descurca de minune la a-si torpila propriul succes.

[Gamasutra]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close