GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

YouTube ia masuri referitoare la violenta in jocurile video

Continutul de pe YouTube este in continua schimbare si guideline-urile de publicitate au dictat foarte mult din activitatea creatorilor de continut in ultimii ani, dar ultimele schimbari par sa ofere ceva mai multa libertate celor care creaza video-uri despre jocuri video violente. Incepand de astazi, ghidul comunitatii YouTube va considera violenta din jocurile video drept violenta scriptata, chiar daca nu au fost implementate schimbari si ghidului separat si deja existent referitor la ce este „advertiser-friendly”.

Pe scurt, YouTube spune ca aceste schimbari vor face violenta din jocurile video mult mai probabil sa fie accepata si mai putin restrictionata in functie de varsta. O exceptie se aplica doar daca creezi continut exclusiv despre violenta si gore, astfel o compilatie cu fatalitatile din Mortal Kombat sau dezmembrari de oameni in anumite jocuri FPS vor fi disponibile vizionarii doar de persoane de peste 18 ani.

Ghidul revizuit este in stransa legatura cu recomandarile advertiser-friendly care spun ca „violenta in decursul normal al gameplay-ului din joc este in general acceptabila pentru reclame, dar montajele unde aceasta este scoasa in evidenta nu se incadreaza aici”.

Vor mai exista cateva restrictii referitoare la violenta in jocurile video, dar politica noastra va ramane aceea de a proteja publicul de violenta din lumea reala.

YouTube

PCGamesN

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button