GamingPC&ConsolesTech&IT

YouTube Gaming va fi închis în luna martie

Aplicația YouTube Gaming a fost lansată inițial cu câțiva ani în urmă, ca o modalitate prin care jucătorii pot găsi conținut specific jocurilor video, gameplay și YouTuberi gameri, care a fost o entitate separată de aplicația principală YouTube.

Unele dintre aceste caracteristici s-au transferat în cele din urmă în principala aplicație YouTube, astfel încât necesitatea unei aplicații separate pentru YouTube Gaming este acum redundantă și nu mai este necesară. Drept urmare, aplicația va fi închisă oficial în luna martie a anului viitor.

Bineînțeles, platforma nu va dispărea cu totul, va fi în continuare accesibilă pentru a găsi conținut de jocuri prin intermediul unui portal web. Google afirmă că deocamdată are mulți utilizatori de YouTube Gaming, dar ar putea ajunge la o audiență și mai mare direct pe YouTube.

În pagina YouTube Gaming, puteți căuta și filtra conținutul în funcție de joc, de livestreams, de YouTuber sau de dezvoltator de jocuri. Vă puteți abona la feed-uri pentru anumite jocuri, în timp ce aplicația va evidenția creatorii de conținut care sunt în trend.

Vizionați o mulțime de videoclipuri de gaming pe YouTube? Credeți că închiderea aplicației YouTube Gaming este un pas în direcția corectă sau ar trebui Google să ia în considerare păstrarea aplicației?

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button