Gaming

Youtube Gaming arata adevaratele preferinte ale gamerilor in functie de tara!

Youtube Gaming este o unealta destul de utilizata in ultima perioada, multi dintre youtuberii mari, atat de la noi din tara, cat si din afara aderand la aceasta platforma. Totusi, nu prea am stiut cu exactitate cam care sunt preferintele gamerilor in functie de tara. Asta pana acum.

Intr-un post recent aparut pe Youtube-trends, site-ul a relevat faptul ca popularitatea unui joc variaza foarte mult de la tara la tara. Astfel, cu toate ca multi deja se gandesc ca in topul preferintelor se afla Minecraft, GTA V, Fifa si CS GO, statisticile finale s-ar putea sa va surprinda. 

Asa ca s-au pus pe treaba si au selectat 25 de tari cu cel mai mare numar de gameri si vizualizari pe acest segment, pentru a putea indentifica cele mai populare 25 de jocuri din tarile respective.

Evident ca nu suprinde pe nimeni sa afle ca in listele de preferinte se afla jocuri precum Minecraft sau Grand Theft Auto V, dar de exemplu in Thailanda si Vietnam, Minecraft, se afla pe locul 2 in preferintele jucatorilor. Pe langa acestea doua se mai numara si titluri precum Pokemon Go si Five Nights at Freddy’s.

Intre tarile participante la acest test a facut parte si Romania alaturi de alte 19 precum: Argentina, Australia, Brazilia, Canada, Germania, Franta, Marea britanie, Indonesia, India, Japonia, Mexic, Malaysia, Olamda, Filipine, Polonia, Russia, Suedia, Singapore, Tailanda, Turcia, Taiwan, Ucraina, Statele Unite si Vietnam. youtube

Din fisa de mai sus putem vedea cu exactitate ce fel de jocuri prefera romanul, dar si faptul ca jocurile de mobile nu prea au prins la noi, titluri populare precum Clash of Clans fiind de negasit in preferintele gamerului mioritic.

youtube-trends

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button