Tech&IT

YouTube vrea să implementeze cursuri educaționale fără reclame

După cum știm foarte bine, YouTube este o platformă folosită foarte mult în scopul învățării. Indiferent de domeniul pe care îl cauți, platforma îți pune la dispoziție o mulțime de videoclipuri explicative. Cauți o rețetă de mâncare? Cursuri de fizică? Vrei să înveți o nouă limbă sau să cânți la chitară? YouTube-ul este cea mai la îndemână platformă pe care o ai la dispoziție pentru a învăța toate aceste lucruri.

Cei de la YouTube au postat în cursul zilei de ieri pe blogul oficial al acestora detalii despre viitorul părții de învățare a platformei. Aceștia spun că vor să lanseze un player video destinat educației care să fie lipsit de reclame, de link-uri externe și de recomandări, pentru a ajuta utilizatorii să se concentreze mai bine pe conținutul pe care îl vizionează la momentul respectiv.

YouTube au anunțat în aceeași postare și faptul că vor oferi opțiuni noi pentru creatorii de conținut. Așadar, aceștia vor putea oferi cursuri gratuite sau plătite, iar utilizatorii care vor accesa aceste cursuri se vor putea bucura de ele fără a fi distrași de reclame.

Această platformă va fi pentru prima dată lansată în varianta beta în Statele Unite și în Coreea de Sud, dar va fi întâi disponibilă pentru companii din domeniul educațional, cum ar fi EDpuzzle, Google Classroom sau Purdue University.

 

 

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button