PC

Youtube chiar s-a apucat de televiziune

Din categoria „N-ar trebui să faci opusul?” Youtube anunță că se apucă în esență de televiziune.

Compania a dezvăluit YouTube TV, un nou serviciu cu un preț de 35 de dolari pe lună care va oferi utilizatorilor acces la aproximativ 40 de canale de televiziune americane.

În taxa aceasta de 35 de dolari pe lună veți primi acces și la emisiunile exclusive de Youtube Red, dar nu veți scăpa de reclamele de pe Youtube și nu primiți alte beneficii asociate cu abonamentul de Youtube Red. În schimb, aveți acum opțiunea de-a înregistra emisiunile pe care le vedeți la televiziune,a vând spațiu nelimitat de stocare în care puteți ține înregistrările timp de 9 luni.

Desigur, ați spune că o metodă mai simplă era ca pur și simplu să fie oferite emisiunile și serialele direct prin Youtube, unde vor fi mereu disponibile, dar asta ar fi însemnat ca Youtube/Google să nu trăiască în spaimă constantă că vreunul din giganții mediatici cu care negociază, ca Viacom sau Warner, să se supere și să le trântească iar în cap un proces de câteva miliarde de dolari.

Serviciul este deocamdată limitat doar la SUA, și probabil va rămâne acolo fiindcă nu sună a fi tocmai chiar atât de grozav în general. Asta și cu siguranță nu vei avea acces la alte canale decât cele locale dacă abonamentul ajunge și pe meleagurile noastre.

[Anandtech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button