MORE

Youtube arunca cu bani in anumiti creatori de continut!

Youtube arunca cu bani in anumiti creatori de continut, nu in toti, ca sa mai ramana ceva si pentru cei mai putin faimosi, dar fac asta pentru a sustine talentele care si-au facut un renume mondial cu ajutorul acestui site de streaming video.

Google au declarat ca iubesc content-ul original si „amatoricesc” gen „Epic Rap Battles of History” sau „The Key of Awesome„, dar acum se pare ca si-au schimbat radical pozitia. Cum asa? Se pare ca spatiile de studio complet echipate pentru parteneri sunt doar inceputul. YouTube investeste milioane in canalele partenerilor, conform Recode. Si e parte dintr-un efort concentrat catre anumite tipuri de continut, cu o larga varietate de durate si formate. Asta include parteneriate cu producatory de la Hollywood, conform surselor Recode, ceea ce in mod natural, ar face ca Google sa aiba ceva mai substantial de vandut.

Declaratiile de pe blogul apartinand mebrului Youtube Originals, Alex Carloss, fac sa se inteleaga ca talentele Youtube existente vor fi comisionate pentru noi emisiuni, si sprijinite cu o mult mai mare infuzie de capital decat au fost obisnuite. Suna a afacere solida pentru toti cei implicati: finantarea creatorilor de continut cu mai multi bani si cresterea sperantelor Youtube de a deveni o experienta mai apropiate de televiziunea la nivel mare.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button