MORE

Youtube are acum funcții de comunitate

Zvonul s-a adeverit, iar Youtube a început să seme din ce în ce mai mult cu Facebook. Un Community Tab a început să își facă apariția pe câteva canale selecte ale serviciului, prin care se testează funcția de interacțiune directă cu comunitatea.

După cum indica și zvonul de acum câteva săptămâni, în această secțiune creatorii de conținut au posibilitatea de-a publica anunțuri și tot soiul de informații care sunt livrate direct ca notificări către abonați. Aceștia la rândul lor au posibilitatea de-a dezactiva notificările, pentru a nu fi spamați cu anunțuri de la creatori la care au dat subscribe cu ani in urmă și de care au uitat. Funcția de comunitate a fost creată în colaborare cu un număr de creatori de conținut care acum au primit deja acces la noul tab.

Nu sunt informații despre când va fi disponibilă funcția pentru publicul larg, dar probabil nu va dura foarte mult timp… sau poate da, vorbim de Youtube aici.

Astfel, Youtube umple un gol foarte mare din serviciul său, interacțiunea directă cu publicul fiind extrem de limitată pentru creatorii de conținut și adesea necesitând crearea de comunități prin rețele de socializare. Puteți vedea aici un exemplu al funcției.

[The Next Web]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button