MORE

Youtube ar putea avea abonament din octombrie

Planul pe care îl are Google pentru a scoate Youtube din această fază neprofitabilă, care persistă de câțiva ani, este pe cale să intre în efect.

Conform unui zvon nou care circulă pe internet, implementarea taxei lunare opționale, care va elimina toate reclamele de pe Youtube, va avea loc la sfârșitul lunii octombrie. Iar realizatorii de conținut care vor să ia parte la acest sistem vor trebui să accepte noii termeni în ziua de 22 octombrie.

Mai mult de atât, abonamentul pentru Youtube, ce va fi în jur de 10 dolari, nu este limitat doar la clipurile video cu pisici de pe popularul serviciu de distribuție digitală. Zvonul mai indică posibilitatea ca în acest abonament să fie inclus și serviciul de muzică al companiei.

Google încă nu a emis un anunț oficial, dar având în vedere că schimbarea ar trebui să intre în efect într-o lună, un astfel de anunț este cu siguranță iminent. Dacă nu, atunci zvonul rămâne zvon, și va trebui să plătiți 10 dolari pentru a scăpa de reclamele de la clipurile voastre preferate cu pisici, fără să primiți și altceva în plus.

[Recode]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button