MORE

Youtube ademeneste muzicienii cu noi facilitati

Google continuă să extindă paleta de servicii pe care le oferă Youtube, de această dată cu Youtube for Artists. Noul serviciul va oferi celor interesați să încarce pe Youtube muzică, tot soiul de informații ce le vor fi de folos în atingerea unei baze mai mari de fani sau sfaturi despre monetizarea mai bună a conținutului.

Alături de acesta vine și Music Key Beta, un sistem care permite, contra unei taxe lunare, streaming audio fără reclame, liste de melodii și chiar posibilitatea de-a reda conținut off-line.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button