Știri ITTECH

Youtube adaugă premiere

Youtube anunță implementarea unei noi funcții, care de această dată nu pare a fi menită să strice viața cuiva.

Serviciul adaugă „Premiere”, un nume pe care îl folosește pentru a descrie o funcție ce permite programarea din timp, în mod vizibil, a unui clip video. Astfel, creatorii de conținut pot să creeze ceva fanfară pentru noul clip, care va avea o pagină dedicată, cu o numărătoare inversă și chiar un chat activ, de parcă ar fi o transmisie în direct. Această funcție va fi disponibilă doar pentru conturile monetizate, parte din Youtube Partner Program, care au deja cel puțin 100 de mii de abonați.

Youtube a mai dezvăluit și două alte trăsături noi, cum ar fi opțiunea de-a plăti o taxă lunară de 5 dolari pentru a deveni un „membru” al unui canal… ceea ce e mai mult un mod pe ocolite de-a spune că vor copia direct componenta de abonament de la Twitch, cu același fel de beneficii ca acolo. Emoticoane exclusive, acces la clipuri altfel indisponibile și tot așa. Practic, funcția deja exista, dar la fel ca Youtube Red, era îndesată undeva într-un colț din lume inaccesibil pentru marea majoritate a publicului.

Apoi, pentru a mai ajuta creatorii de conținut pe care Youtube i-a tot băgat în faliment în ultima vreme, anunță un parteneriat cu compania Teespring, prin care puteți de acum să creați tricouri, căni și alte nimicuri cu lucruri precum sigla canalului vostru, care pot fi vândute apoi direct prin Youtube.

[Engadget]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button