PC&Consoles

Youtube adaugă noi unelte pentru comentarii

Comentariile de pe Youtube sunt locul la care lumea se referă adesea cu termenul de „Văgăuna fără fund în care zace întunericul”. Dar Youtube speră să repare asta. Acum. Nu cu 10 ani în urmă.

Cele mai noi funcții care vor fi integrate în Youtube vor permite creatorilor de conținut să facă și altceva cu comentariile în afara ștergerii și blocării lor cu totul. Prima din aceste unelte este abilitatea de-a planta un comentariu în fruntea tuturor. A doua putere este înlocuirea unui banal like pe care îl poate atribui proprietarul canalului unui comentariu cu un „Creator Heart” care schimbă culoarea acelui comentariu.

Poate la prima vedere aceste opțiuni vi se par destul de pozitive, o metodă prin care creatorii pot sublinia cele mai bune aspecte ale comunității. Sau, pentru cei care chiar au vizitat internetul, creatorii pot astfel să semnaleze intenționat sau nu ținte pentru restul comunității. Depinde cum vedeți voi situația. Dacă sunteți optimist, pesimist sau dacă ați vizitat vreodată Youtube.

[Engadget ]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. E o prostie ca google sa permita you tube-rilor sa stearga comentariile. Mai urmeaza sa le permite si blocare unui cont asa cum se intampla pe facebook iar dreptul la opinie e incalcat. Asa pot fi sterge multe comentarii nefavorabile iar noi nu mai putem vedea si parerile negative. Mai bine google ar bloca anumite cuvinte triviale in you tube si google play ca te si ingrozesti ce citesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button