MORE

Youtube adauga functii avansate de cenzura

Se poate intampla din cand in cand sa faceti un clip amuzant, sa il puneti pe Youtube si apoi sa va dati seama ca ati lasat in acel clip un detaliu foarte important, cum ar fi numarul vostru de telefon, numarul de la cardul bancar sau acele numere secrete de la loterie care garantat vor castiga. Singura voastra optiune ar fi sa stergeti clipul si sa il refaceti. Dar acum exista o alternativa!

Youtube a adaugat acum optiunea de-a folosi o functie avansata de cenzura, care aplica un strat de blur non-static pe un obiect dorit din clip.

Ce inseamna non-statica? Inseamna ca Youtube a integrat un sistem de tracking care permite efectului sa se miste in tandem cu obiectul pe care trebuie sa il acopere.

Puteti vedea mai jos un clip video care explica exact cum puteti folosi aceasta noua functie.

Ar fi interesant daca aceasta functionalitate ar fi legata si de sistemul de ContentID, poate intr-un mod care sa permita acoperirea elementelor care sunt luate fara acordul creatorului, poate astfel adresandu-se problema tuturor acelor canele de „reactii” care nu fac altceva decat sa fure continut.

 

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button