GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Yakuza 7 va aduce un aer nou seriei

Jocul va introduce luptele turn-based

Sega a dezvaluit informatii oficiale despre urmatorul capitol din seria Yakuza, care va duce sistemul de lupta intr-o cu totul alta directie comparativ cu predecesorii sai.

Numele original al jocului in Japonia este Ryu ga Gotoku 7: Whereabouts of Light and Darkness, chiar daca in vest jocul circula sub numele de Yakuza: Like a Dragon, renuntand si la subtitlu si la numarul jocului. Jocul va avea si un nou personaj principal, Ichiban Kasuga, dar cea mai mare schimbare este modul in care decurg luptele. Actiunea titlurilor precedente va fi schimbata acum cu un sistem de combat turn-based.

Jurnalistii de la Gematsu au tradus comunicatul de presa din limba japoneza care descrie mai bine jocul. Acesta va folosi un sistem de lupta „live command RPG battle” care combina actiunea care defineste seria cu elemente de comanda RPG. A evoluat intr-un sistem pe care oricine il poate invata usor si poate lua parte la lupte foarte brutale. In acest sistem de lupta complet nou, Ichiban Kasuga si gasca acestuia va lupta selectand tehnici cu diverse efecte, cum ar fi atac, recuperare, suport si multe altele.

Mai interesant este ca Sega a oferit un teaser in ziua de 1 Aprilie, sub forma unei glume. In acest video, Kasuga lua parte la o lupta turn-based in timp ce puteam vedea in spate programatorii care modificau codul sursa in timp real. Intre timp, acest video a disparut de pe internet, iar Sega se poate sa fi incercat sa arate lumii o mica idee ca sa observe impactul.

Yakuza 7 va fi lansat pe PlayStation 4 in Japonia pe data de 16 Ianuarie 2020, lansarea din tarile vestice fiind programata mai tarziu in decursul aceluiasi an. Noua intrare din serie va fi jucabila luna viitoare in cadrul Tokyo Game Show. Intre timp, Yakuza 3, 4 si 5 vor fi disponibile in Statele Unite pe PlayStation 4 ca parte a noului pachet Yakuza Remastered Collection.

IGN

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button