PC&Consoles

Yakuza 6 are acum un demo pe PlayStation 4

După ce a lansarea lui Yakuza 6 The Song of Life a fost amânată pentru o lună, iată că SEGA s-a ținut de cuvânt cu privire la demo-ul promis.

Cel de-al șaptelea joc din seria Yakuza creată de SEGA urma să fie lansat la sfârșitul lui martie, însă compania a anunțat la începutul lui februarie că fanii vor fi nevoiți să aștepte ceva mai mult pentru Yakuza 6, până pe 17 aprilie. Desigur, vorbim aici de cei care nu locuiesc în Japonia, acolo unde jocul și-a făcut apariția încă din decembrie 2016.

Yakuza 6: The Song of Life continuă aventura lui Kazuma Kiryu din jocul anterior. Încercând să-și revină după rănile suferite, acesta acceptă să fie arestat, să-și petreacă următorii trei ani în închisoare și speră ca astfel să își continue liniștit viața alături de copiii pe care îi îngrijește. Așa cum era de așteptat, lucrurile nu se întâmplă chiar așa. După eliberare, acesta descoperă că unul dintre copii, Haruka, a dispărut și pleacă în căutarea sa.

Așa cum SEGA a promis atunci când a decis să amâne lansarea, începând de astăzi un demo pentru Yakuza 6 poate fi descărcat din PlayStation Store și jucat pe PS4. În plus, potrivit VG24, progresul din demo va fi salvat, iar cei care decid să cumpere jocul vor putea continua de unde au rămas.

Cât de departe ești dispus să mergi pentru familie? Sperând să se așeze la casa lui după o scurtă perioadă petrecută în închisoare, membrul yakuza reformat Kazuma Kiryu se întoarce să descopere că pericolul pândește viețile celor pe care îi prețuiește cel mai mult.

Odată cu descrierea de mai sus, pe pagina demo-ului din PlayStation Store aflăm și că Yakuza 6 The Song of Life suportă rezoluții HD 720p, 1080i și 1080p.

Așadar, demo-ul pentru Yakuza 6 poate fi încercat chiar de astăzi, iar pentru jocul complet vom fi nevoiți să așteptăm încă aproape 2 luni, urmând să fie disponibil odată cu 17 aprilie.

[VG24] [PlayStation Store]

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button