MORE

Yahoo nu a omorat Yahoo Messenger- doar chinuie aplicatia de desktop

Multi dintre noi am utilizat si cine stie, poate inca mai utilizam Yahoo Messenger. O aplicatie de comunicare de care multi utilizatori din Romania s-au lovit si inca are o valoare nostalgica pentru multi.

Din pacate, Yahoo a decis sa inchida aceasta aplicatie, din motive evidente… lipsa de popularitate. Din fericire, doar clientul de desktop se pare ca va fi inchis, iar momentan nici macar asta nu pare sa se fi intamplat.

Anuntul viza data de 5 august, dar se pare ca aplicatia de desktop Yahoo! Messenger merge in continuare, dar nu se stie inca pentru cat timp. Pentru cei care inca doresc sa foloseasca serviciul, sfatul nostru este sa faca pasul in era mobile si sa descarce aplicatia pe telefon, sau, daca acesta nu este disponibil, utilizatorul poate accesa Yahoo! Messenger din browser sau prin pagina de mail. In concluzie, nu este dracul asa negru!

Pentru utilizatori, tragedia nu este asa de mare. Din pacate pentru industira petroliera lucrurile nu stau chiar asa de roz, avand in vedere ca mare parte din aceasta se bazeaza pe Yahoo! Messenger. Iar asta ii v-a lovi si mai tare pe Yahoo, avand in vedere ca multe companii migreaza deja spre Skype. Totusi, multi se plang de faptul ca Skype nu intruneste toate „criteriile necesare” pentru a putea fi folosit in aceasta industrie. Sa fie doar din cauza criparii SSL la logare?

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button