Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Yahoo s-a dus, rămășițele sale devin Altaba

/
/
/

Achiziția companiei Yahoo de către conglomeratul de telecomunicații american Verizon s-a încheiat.

Această afacere se află în desfășurare încă din vara anului trecut, trecând de atunci peste câteva hopuri, după ce Yahoo a dezvăluit că a fost de două ori victima a celui mai mare incident de hacking din istoria internetului, fiind periclitate inițial o jumătate de miliard de conturi, iar apoi un miliard întreg.

Totuși, în ciuda revoltării generale la adresa modului în care Yahoo a tratat incidentul, achiziția nu a fost afectată, iar Verizon a plătit suma de 4.8 miliarde de dolari pentru ceea ce a fost odată cea mai valoroasă companie de internet din lume.

După această achiziție, toate funcțiile principale ale Yahoo vor trece sub tutela Verizon, urmând ca investițiile companiei în Alibaba și alte companii din Asia să fie consolidate sub numele Altaba. Aceasta componentă va rămâne independentă și în efect reprezintă tot ce mai rămâne din Yahoo care să nu fie o proprietate a Verizon.

Conducerea curentă a Yahoo și-a luat tălpășița, Marissa Mayer nu mai este CEO, co-fondatorul companiei David Filo nu se mai află acolo, iar o mare parte din toți ceilalți care au ghidat compania spre situația sa precară vor căuta acum alte locuri de muncă.

Serviciile Yahoo vor rămâne în funcțiune, dacă încă le mai folosește cineva.

[Ars Technica]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

36 Comments

    • singurul serviciu de la yahoo care era foarte bun. plus o comunitate de fotografi foarte numeroasa. singurul motiv pentru care mai ers legat de iahu.

  1. Cum rămâne cu celelalte conturi de pe zeci de site-uri unde ne-am înregistrat cu adresa de yahoo ???

  2. corectie: „iar o mare parte din toți ceilalți care au ghidat compania spre situația sa precară vor căuta acum alte locuri” .. pe care sa le bage in pamant

  3. Yahoo mail permite 1TB de date pe cand Google Drive (aici se pune si Gmailul) doar 15 GB. Asadar raman la Yahoo (client din 1996).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar