CommunityMOREȘtiri ITTECH

Yahoo Messenger va fi în curând executat

Se apropie sfârșitul uneia dintre cele mai vechi și mai folosite aplicații de instant messaging, Yahoo Messenger. Filiala Oath a companiei Verizon a anunțat că intenționează să închidă aplicația pe 17 iulie – și redirecționează acum utilizatorii către noua sa aplicație de group messaging, Squirrel.

Puteți citi mai jos câteva rânduri din declarația oficială:

Știm că avem mulți fani loiali care au folosit Yahoo Messenger de la început ca una dintre primele aplicații de chat de acest gen. Pe măsură ce peisajul aplicațiilor de comunicații continuă să se schimbe, ne concentrăm pe construirea și introducerea de instrumente de comunicare noi și interesante, care să se potrivească mai bine nevoilor consumatorilor.

În locul său, compania îi încurajează pe utilizatori să încerce aplicația Squirrel, pe care compania a testat-o în variantă beta încă din luna mai, fără să facă prea mare zarvă despre asta. Squirrel poate fi momentan folosit doar pe bază de invitație, dar sperăm că aplicația va fi deschisă publicului larg până când Yahoo Messenger va fi închis definitiv.

Între timp, cei interesați de early access la Squirrel se pot înscrie pentru un cod de invitație urmând instrucțiunile de pe site-ul oficial al aplicației.

Anunțul mai avertizează utilizatorii că vor avea șase luni la dispoziție să-și descarce istoricul chat-ului din Yahoo Messenger; puteți afla mai multe despre acest lucru aici. În timp ce utilizatorii pot descărca datele pe dispozitiv, se pare că portarea istoricului într-o altă aplicație nu va fi o opțiune.
Întreruperea serviciului Yahoo Messenger pare o mișcare logică, ținând cont de cele mai recente evenimente. La puțin timp după achiziționarea Yahoo în 2016, Verizon a dezvăluit că înființează o nouă divizie – cunoscută acum sub numele de Oath – pentru a consolida compania cu AOL. Anunțul de astăzi urmează deciziei de a desființa AIM, echivalentul lui Yahoo Messenger al lui AOL, în octombrie 2017.

Probabil acum regretați că acum 10 ani nu ați trimis mai departe acele mass-uri care vă amenințau că Yahoo Messenger urmează să se închidă dacă nu disitribuiți mesajul tuturor din lista voastră.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button