PC

Yahoo Mail dezactivează forwarding

Din categoria „Nu spun că a luat foc, dar e cam mult fum pe aici.”, Yahoo pare să fi rămas recent fără o funcție destul de utilă, forwarding.

După combo-ul dezastruos din ultima vreme, un număr de utilizatori de Yahoo au decis să reducă utilizarea serviciului de e-mail prin folosirea sistemului de forwarding. Din păcate pentru ei, aceasta nu mai poate fi activată. Cei care o aveau deja activă încă o mai pot folosi, dar cine vrea să o folosească acum a rămas cu ochii în soare.

Conform informațiilor oficiale de la Yahoo, funcția este în dezvoltare. Yahoo încearcă să o îmbunătățească. Cum exact dorește să o îmbunătățească este cam neclar, din moment ce e-mail forwarding există de câteva decenii.

Pe lângă asta, clienții companiei de telecomunicații British Telecoms s-au trezit că nu mai pot să își șteargă conturile de e-mail care sunt găzduite tot de Yahoo.

Să însemne asta că Yahoo încearcă acum cu disperare să împiedice exodul de clienți? Sau pur și simplu este doar încă un exemplu că Yahoo nu s-a transformat din cea mai mare companie de pe internet într-o glumă fără motiv.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

7 comentarii

  1. nici preluarea email-ului din alte conturi nu merge, in afara de gmail, hotmail. Inainte puteai primi in imboxul yahoo mail-uri de la orice provider ce accepta pop3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button