MORE

Yahoo cumpara Vizify

Yahoo sunt din nou in lumina reflectoarelor. De aceasta data intr-una pozitiva, acestia dorind sa redevina o forta in imperiul online, aspirand la acel statut de rival redutabil pentru Google pe care il detineau odata. Probabil din acest motiv achizitiile se tin lant!

De cand Marissa Mayer a preluat comanda companiei Yahoo, vechiul mamut face achizitie dupa achizitie. Unele au sens, altele nu. Vizify pare sa aiba o logica stabila, fiind o unealta interesanta care transforma datele postate pe social media, in interactive media.

Cu alte cuvinte, toate pozele si postarile tale de pe Facebook, de exemplu, sunt adunate, din ele fiind generate filmulete cu cele mai importante evenimente in functie de like-uri, comentarii si share-uri. Achizitia pare sa fie strans legata de altele, precum Tumblr, Flickr si Qwiki. Vizify poate agrega datele de pe aceste site-uri, generand astfel un fisier video pe care il poti imparti cu prietenii si familia. Se pare ca Yahoo este pus pe fapte mari, lucru care, pana la venirea lui Mayer, nu il puteam spune.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button