MORE

Yahoo are planuri mari si foarte…vizibile

Yahoo are planuri mari cand vinde vorba de continut video online. Ideea de a dezvolta seriale speciale pentru platforma lor video este serioasa, putand astfel sa devina un competitor redutabil pentru Amazon, Hulu sau Netflix. House of Cards, productia celor de la Netflix, este recunoscuta la nivel international ca fiind un serial exceptional.

In aceasta privinta, Yahoo tocmai a anuntat ca lucreaza deja la doua noi seriale de comedie, acestea fiind doar avangarda serialelor si programelor la care producatorii angajati de Yahoo lucreaza. Cele doua show-uri poarta numele de Other Space, o comedie SF, si Sin City, un serial despre un magnat din Silicon Valley care cumpara o echipa de pro-basketball. Despre Other Space nu avem prea multe informatii, dar ideea unui milionar „tocilar”, gen Bill Gates, care cumpara o echipa de basketball sunt dubios, nu?

Din pacate, cele doua seriale sunt programate pentru  anul viitor, iar la data aparitiei, acestea vor fi disponibile pe aplicatia Yahoo Screen pentru desktop, Android, iOS, Apple TV sau Roku (care nu este disponibil in Romania).

Stirile bune nu se opresc aici! Incepand din aceasta vara, Yahoo isi pune ambitia sa incante internetul. Acestia vor difuza cate un concert live zilnic, initiativa numita Yahoo Live. Pare ca Yahoo doreste sa acopere o plaja cat mai mare de continut si sa ofere o gama de servicii video din toate genurile pentru toate gusturile. Am mai spus asta in trecut, si o sustinem si acum, serviciul acestora poate ajunge sa rivalizeze cu Youtube, daca, si numai daca, Yahoo isi joaca toate cartile cum trebuie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button