GAMING

Yager Productions – fostul dezvoltator Dead Island 2 anunta insolventa studioului

Fostul dezvoltator Dead Island 2, Yager Productions, a depus actele pentru insolventa dupa ce a fost inlaturat din ciclul de dezvoltare pentru Dead Island 2 la inceputul lunii acesteia. Intr-o declaratie, Managing Director Timo Ullmann a spus ca firma castiga timp pentru a-si reorganiza si proteja personalul.

„Pentru ca suntem o companie cu un singur scop, Yager Productions Studio a fost desemnata ca dezvoltator al titlului Deep Silver, Dead Island 2”, a spus Ullmann. „Actele de insolventa inaintate sunt un rezultat direct al incheierii timpurii a proiectului si a incercarii de protejare a personalului. Pe masura ce lucrurile se dezvolta castigam timp pentru a sorta cele mai bune optiuni de reorganizare ale acestei entitati”. A declarat Timo Ullmann in mod oficial! 

Publisher-ul Deep Silver a afirmat ca ramane angajat in proiect dar nici un nou dezvoltator nu a fost anuntat in mod oficial. De cealalta parte, Yager continua sa dezvolte Dreadnought pentru Grey Box si lucreaza de asemenea la proiecte ce nu au fost anuntate inca. Dead Island 2 are o fereastra de lansare situata in 2016 si va fi lansat pe PlayStation 4, Xbox One si PC. Dar cu schimbarea studioului si problemele aparute, este foarte posibil ca jocul sa intarzie mai mult de atat, fiind posibila chiar o lansare la inceputul lui 2017.

Related Articles

Back to top button