Gaming

Yager Developement nu se mai ocupa de Dead Island 2

Yager Development, cunoscuti pentru Spec Ops the Line si faptul ca lucreaza impreuna cu Deep Silver la realizarea lui Dead Island 2, au surprins intreaga lume anuntand ca intrerup colaborarea cu publisher-ul si odata cu ea si ciclul de dezvoltare pentru Dead Island 2. Un  anunt surpriza care a lasat lumea gaming-ului cu gura cascata!

„Cu Dead Island 2, Deep Silver a dorit sa ofere fanilor continuarea lui Dead Island pe care acestia o merita” a spus publisherul intr-o declaratie publica, adaugand: „Dupa indelungi deliberari, astazi anuntam decizia de a intrerupe colaborarea cu dezvoltatorul nostru partener Yager. Deep Silver se angajeaza sa aduca viziunea initiala a jocului la viata si vom furniza informatii la o data viitoare”.

Yager Development mai lucreaza cu inca un publisher, Grey Box, pentru care dezvolta Dreadnought, un simulator in spatiu, acesta zvonindu-se ca este de fapt motivul pentru care cele doua parti au pus capat colaborarii. Dar acestea sunt doar zvonuri. Cert este ca nici Yager Development nu a dat vreun motiv pentru despartire, intregul incident fiind un mister. De cele mai multe ori cand un publisher schimba dezvoltatorul in mijlocul ciclului de dezvoltare, rezultatul nu este unul tocmai stralucit sau in cazuri extreme duce chiar la anularea jocului. Ramane de vazut, dar avem incredere in Deep Silver ca pot duce acest proiect la final.

Articole asemanatoare

Back to top button