TelefoaneRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Xperia Compact ar putea reveni pe piața telefoanelor mobile

Ultimii ani de evoluție în lumea telefoanelor mobile au însemnat o creștere semnificativă a dimensiunilor. De la mici accesorii pe care le pierdeai prin buzunar pe lângă chei, pachet de țigări și alte lucruri uzuale, acum telefoanele au devenit mini-coloși de 6″ sau mai mult. Iar asta a creat o nouă nevoie în piață: telefoane inteligente compacte. Apple a înțeles asta, iar iPhone 12 Mini a devenit poate cel mai bun exemplu, dar nu este timpul pierdut pentru competiție iar Sony pare că va readuce la viață seria Xperia Compact.

Alături de această informație vă recomand însă niște sare, întrucât despre noul Xperia Compact am aflat de la un utilizator experimentat de pe OnLeaks. Chiar dacă informațiile oferite în trecut de tipster au fost adesea destul de precise, nu avem încă un anunț oficial. Dar se pare că succesul lui iPhone 12 Mini ar fi aprins focul competiției în Sony, iar un nou dispozitiv Xperia ce poate fi folosit cu o singură mână ar fi grozav. Mai ales că ultimul, XZ2 Compact, a fost primit destul de bine de cumpărători.

Din pozele pe care le-am găsit, se pare că telefonul va avea un ansamblu format din două camere foto (dintre care una de 13MP), o cameră frontală de 8MP și un jack de 3.5mm pentru pasionații de căști cu fir. Toate acestea ar face din noul Xperia Compact un competitor foarte interesant pentru mini-telefonul celor de la Apple. Și cine știe, poate că va lansa o nouă modă în care telefoanele vor începe iarăși să devină mai mici.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button