Telefoane

Xiaomi va deschide propriul magazin de desfacere în România

Xiaomi își extinde prezența europeană spre est – un magazin Xiaomi se va deschide în România în mai puțin de două săptămâni, după Spania și (mai recent) Italia. Anunțul a fost făcut pe Facebook și un site este deja existent – deși nu este găzduit de Mi.com. Nu sunt prea multe lucruri de văzut în afară de un ceas cu o numărătoare inversă.

Magazinul se va deschide peste 9 zile. Surprinzător, locația acestuia nu va fi în capitală, ci va fi situat în Sibiu, mai aproape de centrul țării, la aproximativ 275 km de București. Pentru locuitorii acestui oraș, pot vedea locația unde va fi deschis magazinul pe strada Tribunei. Cel mai probabil totuși majoritatea oamenilor vor folosi componenta online a magazinului.

Încă nu știm ce produse se vor regăsi în gama de oferte a acestui magazin, deși videoclipul de pe pagina Facebook a magazinului oferă câteva sugestii: telefoane (inclusiv Redmi 5 Plus), accesorii, Mi Box, un difuzor inteligent și multe alte produse din oferta bogată a producătorului Xiaomi.

Mai jos aveți și un link către pagina de Facebook a reprezentanței din țara noastră a acestui producător. Probabil noi detalii nu vor întârzia să apară.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

3 comentarii

  1. Bai fratilor ala nu e magazinul oficial, e doar un alt magazin care vinde produsele Xiaomi. Nu mai dezinformati lumea! Daca era oficial anuntul era facut pe pagina oficiala a celor de la Xiaomi!

  2. Fake News ! In ziaristică se recomandă minim 3 surse pt confirmarea unui subiect ! Voi puneți botul că niște amatori !😁

  3. La momentul respectiv existau 3 surse: un site romanesc, o pagina de Facebook, o stire pe gsmarena. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button