Tech&ITGamingPCRSS PaginaDeMediaTECH

Xiaomi va lansa un televizor OLED de gaming cu modul NVIDIA G-Sync

Xiaomi a confirmat lansarea unui nou televizor de gaming cu panou OLED și un modul NVIDIA G-Sync integrat. Anunțul a venit prin intermediul a trei postări pe Weibo și confirmă că noul model va face parte dintr-o serie de televizoare de gaming numite BFGD (Big Format Gaming Displays). Asta înseamnă că va include modulul mai sus amintit și că este certificat de producătorul de plăci video drept complet compatibil cu hardware-ul său.

În trecut am mai testat astfel de televizoare, toate dintre ele fiind extrem de bune. Asta înseamnă că Xiaomi pășește într-o ligă destul de exclusivistă din care fac parte produse care servesc mai multe scopuri. Noua generație de Mi TV OLED duce conceptul de televizor la un nou nivel, iar aparatul pe care obișnuiam să urmărim știri, filme și programe sportive, servește acum și ca ecran numai bun pentru gaming ducând experiență de entertainment și mai departe.

Deși nu avem încă specificațiile, includerea în programul NVIDIA BFGD asigura potențialii cumpărători de faptul că ecranul televizorului va avea o rată de reîmprospătare de minim 75Hz, input lag mic și o reproducere fidelă a culorilor; toate astea pe lângă beneficiile introduse de HDMI 2.1 (ALLM, eARC, VRR). Noul Xiaomi Mi TV OLED va fi anunțat pe data de 10 August 2021, când vom afla și specificațiile complete.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button