Știri ITGamingPCRSS PaginaDeMediaTECH

Xiaomi va lansa un televizor OLED de gaming cu modul NVIDIA G-Sync

Xiaomi a confirmat lansarea unui nou televizor de gaming cu panou OLED și un modul NVIDIA G-Sync integrat. Anunțul a venit prin intermediul a trei postări pe Weibo și confirmă că noul model va face parte dintr-o serie de televizoare de gaming numite BFGD (Big Format Gaming Displays). Asta înseamnă că va include modulul mai sus amintit și că este certificat de producătorul de plăci video drept complet compatibil cu hardware-ul său.

În trecut am mai testat astfel de televizoare, toate dintre ele fiind extrem de bune. Asta înseamnă că Xiaomi pășește într-o ligă destul de exclusivistă din care fac parte produse care servesc mai multe scopuri. Noua generație de Mi TV OLED duce conceptul de televizor la un nou nivel, iar aparatul pe care obișnuiam să urmărim știri, filme și programe sportive, servește acum și ca ecran numai bun pentru gaming ducând experiență de entertainment și mai departe.

Deși nu avem încă specificațiile, includerea în programul NVIDIA BFGD asigura potențialii cumpărători de faptul că ecranul televizorului va avea o rată de reîmprospătare de minim 75Hz, input lag mic și o reproducere fidelă a culorilor; toate astea pe lângă beneficiile introduse de HDMI 2.1 (ALLM, eARC, VRR). Noul Xiaomi Mi TV OLED va fi anunțat pe data de 10 August 2021, când vom afla și specificațiile complete.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button