Știri ITTECHTelefoane

Xiaomi și Oppo lucrează la propriile telefoane flexibile

Știu că așteptăm cu toții să vedem acel model de telefon flexibil/pliabil cu care ne tot amăgește Samsung de o jumătate de deceniu, dar în acest ritm am putea avea parte de astfel de telefoane de la competiție ceva mai rapid.

Conform veștilor care circulă acum prin industrie, atât Xiaomi cât și Oppo lucrează acum nu doar la proiectarea unui telefon cu un ecran care poate fi îndoit, dublat sau triplat ca dimensiune, după cum arată câteva din ideile de mai jos, dar sunt în discuții cu producătorii de componente pentru construirea lor în masă. Cum pot să facă aceste companii așa ceva? Simplu. Au resurse foarte multe la dispoziție și o ofertă suficient de flexibilă de dispozitive încât să poată să construiască în esență orice fel de telefon bizar vor, indiferent cât de viabil va fi.

Nu este clar care din aceste concepte de telefoane vor ajunge pe piață, dar este important de luat în vedere că acest va fi următorul mare lucru. Bretonul, camere triple, îndepărtarea jack-ului audio și alte elemente de design curajoase sunt mai mult semne a lipsei de idei concrete, până când cineva găsește un mod de-a face un telefon pe care îl poți ține sul în buzunar, și pe care îl poți întinde la nevoie cât să ocupe un birou întreg. Telefoanele pliabile/flexibile care își vor face apariția în viitorul apropiat sunt un pas către îndeplinirea acestui vis, cândva, probabil peste încă un deceniu sau două.

[Inquisitr]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button