TECHRSS PaginaDeMediaȘtiri ITTelefoane

Xiaomi Redmi Note 9S a fost anunțat

E ca Note 9 Pro, dar pentru noi

Xiaomi a dezvăluit acum vreo săptămână sau două seria de telefoane Redmi Note 9 Pro, ce veneau cu varianta standard și cea Max. Aceste telefoane erau limitate doar la piața din India, nefiind atunci vreun anunț despre când va sosi varianta internațională.

Eh, acea variantă a fost dezvăluită, sub forma lui Redmi Note 9S. Telefonul este în esență același, dar va fi disponibil pentru lumea întreagă din ziua de 7 aprilie.

Xiaomi Redmi Note 9S vine cu un chipset Snapdragon 720G și dispune de două configurații de memorie. Una are 4GB RAM cu 64 GB de stocare, iar cea mai mare vine cu 6GB de RAM și 128GB de stocare. Ambele modele suportă un card SD și se folosesc de USF 2.1.

În rest, aveți parte de un ecran de 6.67 inch IPS, cu o rezoluție de 2400×1800 și o gaură în partea superioară unde se ascunde o cameră frontală de 16 megapixeli. Pe spate aveți patru camere cu diverse funcții, cea mai mare fiind de 48 megapixeli.

Telefonul mai beneficiază de un senzor de amprente lateral, încărcare rapidă, un emițător de raze infra-roșii și chiar un jack audio. Bateria sa este de 5020mAh și dispune de o funcție de încărcare rapidă de 18W.

Redmi Note 9S va costa în jur de 250 de dolari în varianta de bază și 280 de dolari pentru cea cu 6GB de RAM. Prețul este valabil pe AliExpress, habar nu am cât va costa efectiv atunci când va fi importat la noi în țară. Teoretic, n-ar trebui să fie cu mult mai scump față de un Redmi Note 8, ce costă în jur de 900 de lei. Desigur, teoretic multe lucruri ar trebui să fie, dar nu sunt.

Nu a fost pomenit nimic deocamdată de varianta Max, ce avea o cameră de 64MP și încărcare mai rapidă.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button