TelefoaneRSS PaginaDeMedia

Xiaomi Redmi 10 a fost zărit pe Internet – Care sunt specificațiile acestuia?

Xiaomi și-a clădit o reputație solidă datorită terminalelor sale orientate spre segmentul de buget și care păstrează totodată și niște specificații interesante. Producătorul are în plan continuarea seriei Redmi 9, iar succesorul acesteia a fost descoperit pe net sub forma unor randări însoțite de informații privind specificațiile.

Ilustrațiile prezintă un model cu un design familiar, regăsit în rândul telefoanelor din seria Xiaomi Redmi Note 10. Un notch joacă rolul camerei frontale (8MP), în vreme ce pe spate tronează un modul deloc discret format din patru lentile, cu logo-ul Redmi șanțat pe partea de jos. Camerele par a fi reprezentate de un senzor principal de 50MP, flancat de o lentilă de 8MP (posibil ultra-wide) și de alte douăa obiective de câte 2MP (posibil macro și depth).

Ce hardware ne așteaptă odată cu Xiaomi Redmi 10?

Xiaomi a ales să doteze Redmi 10 cu un ecran 6.5-inch Full HD+ la o rată de refresh de 90Hz și protejat de Corning Gorilla Glass 3, cu toate că nu există încă informații despre tipul de panou (LCD sau AMOLED). Pe partea de specificații, Redmi 10 ascunde sub capotă un procesor MediaTek Dimensity G88 cu un procesor grafic Mali G52. Leak-ul menționează că telefonul va oferi cel puțin 6GB de memorie în combinație cu 128GB ca stocare.

Totodată, Xiaomi Redmi 10 va rula pe Android 11, cu o interfață MIUI 12 în timp ce bateria sa de 5000 de mAh va putea fi încărcată rapid la 18W. Noua iterație s-ar putea prezenta ca o ofertă interesantă pe piața telefoanelor midrange. Pe măsură ce producătorii încearcă să găsească echilibrul optim între performanță și costurile de producție, îmi place să cred că vom adopta o nouă modă: datul cu presupusul legat de compromisuri. La ce anume s-a renunțat, sau ce soluție a fost adoptată pentru a putea pune la dispoziția consumatorilor telefoane ieftine, dar capabile.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button