CommunityRSS PaginaDeMediaTECH

Xiaomi a dotat 9 grădinițe din București cu purificatoare de aer

De Ziua Copilului, Xiaomi Corporation a dotat 9 grădinițe din București cu 100 de purificatoare de aer care elimină 99.97% din bacterii, inclusiv, praful, fumul, părul, sporii de mucegai și virușii.

Statisticile arată că Bucureștiul este unul dintre cele mai poluate orașe din Europa, iar cei mai sensibili la poluare sunt copiii cu vârste mici. Pe de altă parte, pandemia a accentuat nevoia copiilor de a interacționa cu alți copii, dar într-un mediu sigur și sănătos. În acest context, Xiaomi a decis să contribuie pe termen lung la îmbunătățirea stilului de viață al preșcolarilor.

Xiaomi are un catalog extins de produse ecosystem

Potrivit studiilor, aerul din interior și, implicit și cel din sălile de clasă, unde 15-25 de copii petrec multe ore pe zi, poate fi adesea mai poluat decât cel de afară, iar gătitul, curățenia și folosirea odorizantelor de interior nu fac decât să încarce aerul cu mai mulți compuși chimici. Purificatoarele Xiaomi elimină 99.97% din particulele poluante datorită filtrelor True HEPA și a tehnologiei la 360 de grade pentru purificarea rapidă a aerului.

Cei peste 2.000 de copii care învață în cele 9 grădinițe de stat se pot bucura de condiții mai bune și se vor dezvolta într-o ambianță mai sigură, datorită lui Xiaomi Mi Air Purifier 3C.

Mi Air Purifier 3C este extrem de eficient și are o acoperire de până la 106 m2. Purifică 320 m3 pe oră și eliberează 53 m3 de aer curat în fiecare minut. Mi Air Purifier 3C are o formă de turn, design care permite o circulație eficientă a aerului. Este mult mai puternic decât produsele similare de pe piață. Utilizatorii îi pot ajusta setările printr-o simplă atingere a display-ului inteligent LED, dar și prin intermediul aplicației Mi Home.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button