MORE

Xiaomi pregateste un telefon cu ecran de 4.3 inch si Snapdragon 820 -Zvon

Xiaomi se pregateste pentru lupta impotriva lui iPhone SE. O poza interesanta a sosit tocmai din China, in aceasta poza se presupune ca apare un nou telefon Xiaomi.

xiaomi 4.3

Acest telefon are ecranul cu o diagonala de 4.3 inch si ecran HD. Telefonul se presupune ca va fi echipat cu un procesor Snapdragon 820, 3GB RAM si 32GB pentru stocare. Camera principala va avea o rezolutie de 13MP cu stibilizare optica. Pretul acestui terminal se estimeaza in jurul sumei de 275$. Telefonul este asteptat in luna Iunie. Aceste informatii nu sunt confirmate oficial. Telefonul se presupune ca va avea si un cititor de amprente plasat in partea frontala, exact ca la Samsung Galaxy S6 sau S7. Ar fi interesant un telefon cu un ecran HD si Snapdragon 820, performantele acestuia probabil ca ar fi extrem de mari datorita rezolutiei mici a ecranului, si trebuie sa tine cont ca deja Snapdragon 820 este in top ca si performanta pe telefoane care au ecrane cu rezolutie 2k.

[Sursa]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button