RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECHTelefoane

Xiaomi pregătește un telefon ce este predominant ecran

Și costă de două ori cât unul pliabil

Toată lumea încearcă în acest moment să dezvolte un telefon pliabil, dar Xiaomi pare să aibă și alte idei, anunțând un telefon ce nu este pliabil, dar care tot are foarte mult ecran. Cât de mult? Cam 180% din suprafața frontală a telefonului.

Modelul, numit Xiaomi Mi Mix Alpha, are un ecran continuu pe cam toată suprafața sa. Nu este pliabil, nu va putea fi îndoit, dar două ecrane ce îmbracă aproape tot dispozitivul. Singurele părți ce nu sunt acoperite de ecran sunt capetele de sus și de jos, unde se află porturile și butoanele, și o bandă verticală pe spate unde sunt amplasate trei camere. Nu vor exista camere frontale, din moment ce nu prea este nevoie de așa ceva când ai un ecran mare fix lângă cele principale.

Xiaomi nu a oferit prea multe detalii efective despre cum funcționează acest ansamblu de ecrane, spre exemplu, dacă și cel de pe margine, foarte ușor de atins din greșeală, va fi și el tactil, sau cu ce exact sunt acoperite ecranele. Au oferit însă informații despre configurația sa, având un chipset Snapdragon 855+, 12GB de RAM, 512GB de stocare și o baterie de 4050mAh.

Iar prețul pentru această minunăție este de 2800 de dolari. Xiaomi Mi Mix Alpha va fi disponibil în China din luna decembrie. Nu este clar când va fi lansat, sau dacă va fi lansat, la nivel internațional.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button