Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Xiaomi pregătește un Flip Phone cu 8GB RAM

/
/
/
img

Xiaomi pregătește ceva bizar, cel puțin pe hârtie, un telefon cu clapetă care are nu mai puțin de 8GB. Nu spațiu de stocare, ci RAM.

Telefonul produs de Xiaomi nu are un nume, fiind descoperit în baza de date a TENAA, o agenție de certificare a electronicelor din China. Ce pare bizar la acest telefon este că nimic altceva nu pare să indice nevoia pentru 8GB de memorie.

Desigur, are 4 nuclee ce rulează la 1.4GHz, dar în afară de asta, are numai 16GB spațiu de stocare, o cameră de 8 megapixeli principală, una secundară de 2, și aparent rulează Android KitKat 4.4.4.

Nu tocmai genul de dispozitiv de la care v-ați aștepta să vedeți 8GB de RAM. Faptul că mai are și clapetă deja face situația cam stranie, de obicei aceste telefoane fiind mai limitate din punct de vedere al specificațiilor.

O explicație ar putea fi că TENAA a greșit, și în loc de 8GB, telefonul Xiaomi ar aveai 4GB, sau 2GB, sau poate 8Gb, însemnând un singur GB de RAM. Altfel, să vezi un telefon care are spațiu de stocare numai dublu comparativ cu memoria sa, este puțin cam exagerat și impractic.

Alternativ, cineva de la Xiaomi ar fi vrut tare, tare mult un telefon cu 8GB de RAM, și au îngrămădit memoria oriunde au putut.

Xiaomi8GBIMG

[WCCFTech]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar