Știri ITTECHTelefoane

Xiaomi Mi Mix 3 debutează cu un ecran de 6,4 inchi, patru camere și versiune 5G

După numeroase zvonuri și teasere, Xiaomi Mi Mix 3 este în cele din urmă lansat oficial pe piata. Noul flagship este dotat cu un slider magnetic pentru camera de selfie, specificații de top și un cvartet de camere – câte două pe fiecare parte.

Xiaomi Mi Mix 3 este construit în jurul unui ecran AMOLED de 6,4 inchi, iar compania pretinde un raport de 93,4% ecran-corp și rezoluție Full HD+. Partea din spate este montată pe un slider magnetic care dezvăluie un modul frontal de 24 MP + 2 MP când se deschide. Senzorul principal este Sony IMX576, despre care compania susține că poate obține o dimensiune a pixelilor de 1,8 μm în medii cu lumină scăzută. Rezoluția sa este în mod efectiv redusă la 6 MP în acele condiții.

O altă cameră duală se află pe spate – 12 MP + 12 MP, senzorul principal fiind Sony IMX363 cu dimensiunea pixelilor de 1,4 μm și lentila f/1,8, în timp ce camera secundară are o diafragmă f/2,4 și o dimensiune a pixelilor de 1,0 μm.

Telefonul Mi Mix 3 vine cu un nou Night Mode care vă permite să faceti fotografii de expunere lungă, similar cu ceea ce Huawei a prezentat la începutul acestui an. Xiaomi a publicat un studiu comparativ intre dispozitivele Mi Mix 3 și P20 Pro referitor la acest Night Mode, sugerând că telefonul său isi depășește cu ușurință rivalul.

Avem, de asemenea, caracteristicile obligatorii AI scene recognition. Lei Jun, directorul companiei, a introdus 960 de cadre pe secunda, cu muzica de fundal, gratie mecanismului AI.

În interior, veți gasi un Snapdragon 845, împreună cu memorie RAM de 6 GB, 8 GB sau 10 GB, și memorie de 128 GB sau 256 GB. Nu există niciun spatiu pentru un card de extensie a memoriei, si nicio mufă audio de 3,5 mm. Puteți încărca dispozitivul rapid prin cablu, folosind portul USB-C, dar aveti la dispozitie și o încărcare wireless de 10 W.

Mi Mix 3 va avea, de asemenea, o versiune de 5 G, deși aceasta se va lansa abia în primul trimestru din 2019. Xiaomi a confirmat că Europa va beneficia de o astfel de retea, dar nu a menționat încă nicio altă piață.

Xiaomi Mi Mix 3 vine cu MIUI 10 din fabrică și va avea un buton hardware pe partea stângă pentru asistentul Xiao AI. Acesta vorbește doar chineză, deci nu va fi disponibil în afara Chinei, ceea ce ridică un semn de întrebare in privinta functiei acestui buton.

Telefonul se lanseaza în trei culori – Jade Green, Sapphire Blue și Onyx Black. Prețul pentru varianta 6/128 GB este de 3.299 CNY (474 ​​dolari/420 euro), pentru cea de 8/128 GB este de 3.599 CNY (515 dolari/450 euro), în timp ce varianta 8/256 GB costa 3.999 CNY (575 dolari/ 505 euro). Toate versiunile se vor vinde cu un încărcător wireless de 10 W inclus în pachet, precum și cu o carcasă de protecție.

Varianta de 10 GB memorie RAM se numește Forbidden City și vine într-o nuanță diferită de albastru. Va avea in cutie si o statuie aurită a unei creaturi chineze mitice și va costa 4999 CNY(720 dolari/630 euro).

Precomenzile au inceput deja pentru variantele obisnuite, in timp ce la raft va fi disponibil foarte curând – 1 noiembrie. Ediția fancy Forbidden City va fi disponibilă abia spre sfârșitul lunii noiembrie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button