Știri ITTECHTelefoane

Xiaomi Mi 8 a fost dezvăluit și arată cunoscut

Poate că poza de mai sus arată ca un anume alt telefon foarte popular lansat anul trecut, dar vă garantez că nu este un iPhone X. este un Xiaomi Mi 8.

Dispozitivul a fost anunțat și lansat ieri de către Xiaomi, în cadrul unei conferințe care a fost organizată în Shenzhen. În ceea ce privește designul, este destul de clar ce dorește compania să reproducă. Telefonul are un ecran AMOLED cu o diagonală de 6.21 inch, capabil să redea rezoluția de 2248×1080, secționat într-un capăt de un făgaș unde se află camera frontală și diverșii senzori folosiți pentru lucruri precum recunoaștere facială.

Chipset-ul folosit de Xiaomi Mi 8 este un Snapdragon 845, acompaniat de 6 GB de memorie RAM și opțiuni de stocare care încep de la 64GB și ajung până la 256GB. Printre trăsăturile sale se mai numără două camere pe partea de spate, un senzor de amprente pe spate și o funcție de Dual GPS. Telefonul foloseșet două frecvențe diferite, asigurând o precizie mai bună a localizării. În varianta sa de bază, telefonul ar costa în jur de 421 de dolari.

Pe lângă Mi 8 a mai fost dezvăluit și Mi 8 Explorer Edition. Un model care nu are un senzor de amprente pe spate, ci integrat în ecran, are un capac transparent și dispune de 8 GB de RAM ca standard, alături de 128GB de stocare, și are o opțiune de deblocare folosind scanare facială. Prețul acestui model este ceva mai mare, de aproximativ 600 de dolari.

În cele din urmă avem și Mi 8 SE, o variantă ceva mai firavă care folosește un procesor Snapdragon 710 și vine în configurații cu 4GB RAM/64GB stocare și 6GB RAM/64GB stocare. Dispune tot de două camere principale, și de un senzor de amprente pe spate. Prețul pentru varianta de bază este de aproximativ 281 de dolari.

Aceste telefoane ar trebui să își facă apariția pe piață începând cu 5 iunie, dar nu toate, iar la nivel internațional vor ajunge ceva mai târziu.

[The Next Web]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button