RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECHTelefoane

Xiaomi Mi 6X ar putea primi camere duale de 20MP+12MP

Se zvonește că modelul Xiaomi Mi 6X va fi lansat pe scară largă în următoarele săptămâni. Inițial au fost descoperite câteva detalii de organizația TENAA din China, dar acum se pare că toate specificațiile majore au fost dezvăluite.

Informațiile provin de la XDA-Developers, care au pus mâna pe fișierele firmware ale dispozitivului. Modelul Xiaomi Mi 6X se anunță a fi un upgrade remarcabil față de predecesorii săi, Mi 5X / Mi A1, datorită chipset-ului Snapdragon 660 (în comparație cu Snapdragon 625) al predecesorului. De asemenea, publicația anunță că noul telefon va oferi mai multă memorie RAM, de la 4 GB la 6 GB, stocare între 32 și 128 GB și un ecran de 18: 9 la o rezoluție de 2160 × 1080.

De asemenea, componenta fotografică pare să fi primit un upgrade, oferind o combinație de 12MP și 20MP f / 1.8 cu camera dublă. Prin comparație, Mi A1 a oferit două camere de 12MP (f / 2,2 și f / 2,6). Noul dispozitiv nu va avea un teleobiectiv, dar se crede că are un Portait Mode. Pep partea frontală a telefonului ar trebui să regăsim o cameră de 20MP f / 2.2 cu flash.

În ceea ce privește software-ul, Xiaomi Mi 6X este așteptat să ruleze Android 8.1 Oreo cu MIUI 9. Dacă dispozitivul va părăsi granițele Chinei, foarte probabil vom avea parte de o experiență Android nemodificată.

În ceea ce privește data de lansare? Xiaomi a trimis invitații pentru un eveniment din 25 aprilie din China, ceea ce ar sugera că aceasta va fi data când vom putea vedea dispozitivul. O altă posibilitate este că am putea vedea Mi 7 dezvăluit – fie singur, fie alături de Mi 6X. Mi 6 a fost lansat în aprilie 2017, deci ar fi timpul potrivit pentru un succesor.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: Xiaomi Mi 6X ar putea primi camere duale de 20MP+12MP | Stiri online - Cele mai noi stiri | Sursedestiri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button