MORE

Xiaomi Mi 5 va avea senzor de amprente

Xiaomi au decis ca telefoanele lor mid-range si high-end sa vina cu senzor de amprente integrat. Un patent se afla la State Intellectual Property Office in China pentru a primi aprobare, patentarea fiind necesara pentru ca metoda de integrare si senzorul sunt construite chiar de catre Xiaomi, si nu „portate” de la alti producatori. Asadar se presupune ca Xiaomi Mi 5 va veni cu acest nou senzor de amprente. Desi nu exista o declaratie oficiala, iata ce scrie in patent:

The device comprises a bottom fingerprint sensors and optical sensor provided in the terminal equipment of the cover glass; fingerprint identification circuit connected fingerprint sensor for fingerprint recognition sensor and the fingerprint information analysis and processing, obtain fingerprint analysis ; host processor, and an optical sensor and fingerprint identification circuit connections for the monitored optical sensor light information received to determine whether cover glass touch button operation; identity authentication based on fingerprint analysis results obtained fingerprint identification circuit.

Xiaomi Mi 5 va avea un ecran de  5.2 inch cu un panou cu rezolutie FullHD, un procesor Snapdragon 805, 3GB RAM, pana la 64GB pentru stocare, o camera principala de 16MP si o baterie masiva de 3600mAh. Specificatiile inca nu sunt oficiale.

 

xiaomi mi5

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button