Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Xiaomi lider absolut pe piata telefoanelor din China

/
/
/
/
image

Xiaomi este vazut de ceva vreme ca un concurent important pe piata telefoanelor mobile, dar acum este cert ca producatorul chinez a intrat in Liga Campionilor de terminale mobile, alaturi de nume mari precum Samsung, Lenovo sau Huawei.

Cei de la Canalys au estimat ca Xiaomi a livrat mai multe smartphone-uri decat Samsung in China in al doilea trimestru al anului curent, asta facand-ul invingator in tara de origine. Pur si simplu, Xiaomi este campion la productia de telefoane mobile ieftine dar dorite- Seria Redmi a avut o contributie majora in vanzarile celor de la Xiaomi, si chiar dispozitivele de top precum Mi3 (si acum Mi4) sunt mult mai accesibile decat alternativele de la Apple si Samsung.

XiaomiNumai cresterea din China este suficienta pentru a face din Xiaomi unul dintre cei mai mari producatori de telefoane din intreaga lume. In timp ce datele de la IDC inca nu plaseaza compania chineza in top 5 mondial, cei de la Strategy Analytics cred ca Xiaomi deja a depasit LG, ocupantul locului 4. Indiferent la ce informatii ne-am uita, toate arata ca profitul celor de la Samsung a suferit o scadere mare in primavara, firma coreana pierzand cele mai serioase procente in favoarea producatorilor chinezi.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar