Tech&ITTECH

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro este acum disponibil în România

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro este cea mai nouă adiție din această categorie a celor de la Xiaomi, fiind de asemenea și cel mai puternic model de până acum. Această trotinetă electrică are un motor de 700 de W și poate atinge o viteză maximă de 25 de kilometri pe oră.

Cât despre baterie, Electric Scooter 4 Pro are o capacitate de 12400mAh, iar cu o singură încărcare vei putea străbate cu el o distanță de 55 de kilometri dintr-o singură încărcare. Această trotinetă se descurcă bine și la urcatul în rampă, atâta timp cât înclinația acesteia nu este mai mare de 20%.

Haideți să vorbim puțin și despre construcția acestei trotinete. Electric Scooter 4 este dotat cu anvelope Xiaomi DuraGel cu autoetanșare, fără camere, care au o dimensiune de zece inci. Datorită construcției sale din aluminiu și dimensiunii, aceasta poate suporta o greutate mai mare decât modelele precedente, oferind în același timp și mai mult confort. Și sistemul UI a primit un upgrade, iar afișajul acestuia îți oferă informații folositoare fără a te distrage de la drum.

Dacă vorbim despre o astfel de trotinetă trebuie să vorbim și despre siguranța pe care o oferă. Această trotinetă este dotată cu sistemul frontal eABS, dar și cu un sistem de frânare pe spate prevăzut cu un disc cu două plăcuțe.

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro are un preț recomandat de 3.999,99 de lei și va putea fi găsit pe Mi-Home.ro și în rețeaua de magazine Altex. În plus, începând de azi, cei care vor cumpăra această trotinetă vor primi cadou o pereche de căști Xiaomi Buds 3, în limita stocului disponibil.

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button