Știri ITTECHTelefoane

Xiaomi confirmă oficial: Mi Mix 3 va avea suport pentru 5G și memorie RAM de 10 GB

Xiaomi a confirmat zilele acestea ca telefonul Mi Mix 3 va fi printre primele smartphone-uri de pe piata cu suport de 5G, precum si primul care va avea 10 GB de memorie RAM.

Prima confirmare oficială a suportului de 5G vine de la Xiaomi Spania, în timp ce informatia despre 10 GB de RAM a aparut într-o postare pe Weibo. Iată cele două imagini care indică, de asemenea, subtil, ca dispozitivul are camere de tip slide-out.

Chiar daca cei 10 GB de memorie RAM sunt cam prea mult și, probabil, mai ales cu titlu de laudă, rețelele de 5G vor aparea în curând și asta ar putea fi o afacere reusita. Desi majoritatea piețelor nu le vor avea înainte de sfârșitul anului 2019, ca sa fim optimiști, este bine totusi să fiți pregătiți.

Punctul slab il reprezinta faptul că nu există încă chipset-uri care să susțină 5G pe piață, deci telefonul Mi Mix 3 va trebui cel mai probabil să adopte un modem extern – unul dintre X24 sau X50 de la Qualcomm care lucrează alături de Snapdragon 845, care insa pot afecta viața bateriei într-un mod negativ. Sau, exista si varianta ca telefonul ar putea aștepta ca Snapdragon 8150 să apara pe piata înainte ca el sa intre în producție, ceea ce presupune că nu va fi lansat până anul viitor.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Cum sa „presupuna sa fie lansat anul viitor” daca e anuntat oficial ca se va lansa pe 25 oct 2018?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button