Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Xiaomi MiTV 2 – Rezolutie 4K pentru intregul popor!

/
/
/
/
image
img

La scurt timp dupa lansarea lui MiPad, un iPad in varianta Xiaomi, chinezii vin cu un nou produs extrem de interesant mai ales din perspectiva pretului. Este vorba despre un televizor 4K cu dimensiuni generoase  la un pret de aproximativ 550 de dolari. Xiaomi nu este la prima tentativa in lumea televizoarelor : MiTV 1, primul lor model avea un panou FullHD LED cu suport 3D. Noul televizor dispune si el de suport 3D si iluminare LED doar ca panoul este de data asta unul 4K si are o grosime de 15.5 mm. Modelul este unul destept, cu procesor quad-core de 1.45 GHz, procesor grafic si 2 GB RAM, o configuratie suficient de buna chiar si pentru un televizor 4K. Stocarea interna este de 8GB, dar se poate extinde cu pana la 64 GB, prin card.

MiTV-11

Pe langa toate acestea, MiTV 2 vine si cu suport Bluetooth in loc de vechiul port infrarosu si cu propria aplicatie ce permite utilizarea telefonului dar si a gesturilor sau a vocii pentru a controla televizorul, dar dispune si de o telecomanda pentru cei ce nu vor sa isi foloseasca telefonul in acest scop.

Xiaomi-MiTV-2-4K-TV-image-4

Inca una dintre imbunatatirile majore ale lui MiTV 2 este sunetul, pe care cei de la Xiaomi au hotarat sa il faca extern, din dorinta de a pastra grosimea display-ului cat mai mica. Echipa dezvoltatoare a creat un sistem audio ce contine un difuzor Hi-Fi pentru frecvente inalte si medii si un subwoofer bluetooth cu un diametru de 8″ pentru bass. In ceea ce priveste disponibilitatea, cei de la Xiaomi au recunoscut ca nu au stat prea bine cu partea de productie la precedentul model, dar spun ca pentru acesta din urma problemele au fost rezolvate si ca noul model se va livra in conditii normale inca din 27 Mai, cand acesta va fi disponibil pentru comanda in China.

MiTV-10

MiTV-11

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

3 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar