TECHTech&ITTelefoane

Xiaomi a vândut peste 68.000 exemplare de Pocophone F1 în mai puțin de 5 minute

Xiaomi Pocophone F1 (cunoscut în India ca Poco F1) este un gadget destul de interesant, cu specificații de top și prețul incredibil de scăzut. Primul flash sale în subcontinent a fost live acum câteva ore, și se pare că a fost cea mai mare și cea mai rapidă vânzare a lui Flipkart.

Acest lucru se datorează faptului că vânzările în valoare de peste 2 miliarde de rupii au fost înregistrate în mai puțin de cinci minute. Compania nu a anunțat exact câte unități au fost cumpărate, dar putem deduce acest lucru din prețul telefonului.

Cea mai mică estimare, cu condiția ca fiecare comandă să fie pentru cel mai scump model, este de 68.965 de dispozitive vândute. Pe de altă parte, dacă fiecare cumpărător a decis să aleagă modelul de bază, ar însemna că în acele câteva minute s-au vândut 100.000 de unități. Evident, numărul real va fi undeva între aceste două marje.

Următorul flash sale în India va avea loc pe 5 septembrie. Pocophone F1 și-a făcut debutul internațional luni și este așteptat sa fie lansat în Europa și Hong Kong în cursul acestei săptămâni.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button