MORE

Xiaomi a pregatit un Segway pentru voi!

Segway a reprezentat un nou avant pe piata gadget-urilor cand a fost lansat. Era ceva diferit fata de ce eram noi obisnuiti motiv pentru care a prins foarte bine in primul rand la americani. Vedeti voi, chiar ador dualitatea persoanelor. De ce? Foarte simplu. Cand o persoana este diferita fata de un grup de persoane, acestea nu vor tolera acest lucru si vor incerca sa aduca acea persoana pe aceeasi „linie” cu ei.

In al doilea rand, cand vine vorba de consumerism noi imediat sarim la produsele care sunt diferite fata de cele de pe piata, ceea ce intr-un fel nu e un lucru rau ca avem aceasta curiozitate si deschidere catre ceva nou. Totul se rezuma la personalitate, gusturi si pitici.

Mai nou, dupa ce Xiaomi a cumparat Segway acestia au pregatit un nou produs destinat segmentului de piata mai tanar. Intitulat Ninebot mini, va va oferi o autonomie de 16 km, o greutate de 12,8  kg pentru portabilitate crescuta si un pret de 315$ ceea ce este destul de ok-ish.

In Romania am vazut cateva persoane cu Segway, dar noi nu avem spatiile publice asa de mari, incat sa folosim cu folos un astfel de dispozitiv, in special daca sunt conditii nefavorabile sau gropi cat noi de mari pe trotuar.

Eu cred ca lumea ar cumpara mai mult Ninebot mini, doar ca sa se laude ca au unul, nimic altceva.

[Segway]

 

Articole asemanatoare

Back to top button