MORE

Xerox adauga traducere la copiatoare

Xerox, compania care a inventat PC-ul modern, poate ca nu mai este ce a fost, dar a devenit macar sinonima cu orice inseamna foto-copiator. Iar acum face un nou pas tehnologic in domeniul traducerilor.

Compania a dezvaluit o noua initiativa care va permite din luna aprilie utilizatorilor foto-copiatoarelor Xerox sa traduca automat orice document tiparit. Trebuie doar sa introduceti documentul, sa selectat din care limba in care vreti sa fie tradus si sa apasati butonul. Procesul este simplu si cam pe cat de eficient v-ati putea astepta sa fie ceva similar cu Google Translate.

Doar ca spre deosebire de Google Translate, nu este gratuit. Xerox ofera doar 30 de traduceri gratuite cu aceasta functie, chiar daca ai cumparat acel foto-copiator. Fiind destinata mai mult companiilor, optiunea de traducere vine cu un cost de 50 de dolari per suta de pagini, sau 5000 de dolari per 100.000 de pagini, in functie de volumul de munca estimat.

Xerox ofera si servicii pentru traducerea de imagini, prin browser sau o aplicatie mobila, cu acelasi cost. Cei care vor un grad mai mare de acuratete pot opta pentru o traducere manuala, facuta de un om, la costul de 10 centi per cuvant.

Daca acest pret vi se pare mare, stati linistiti, puteti fi sigur ca munca este facuta pe undeva prin India sau Europa de Est, pentru nici o zecime din acel pret.

[Gizmodo]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button