GamingPC&ConsolesTech&IT

Xenonauts 2 este acum pe Kickstarter

Dacă sunteți un fan al jocurilor de tactică pe ture, în special cele care implică extratereștrii, atunci ar fi bine să aruncați un ochi peste Xenonauts 2, care are acum parte de o campanie de finanțare prin Kickstarter.

Xenonauts 2 este deja în dezvoltare de câțiva ani de zile, dar fiind vorba de un studiou mic, nu prea își permit să termine dezvoltarea așa cum vor, cu bugetul pe care îl mai au. La urma urmei, din cauza bugetului limitat jocul anterior n-a avut anumite componente mult râvnite, ca abilități psionice.

Noul joc va rafina cam tot ceea ce a încercat să ofere jocul anterior, permițându-vă să apărați din nou lumea de o invazie extraterestră, construind baze pe mapamond și antrenând soldați de elită care să înfrângă incursiunile entităților necunoscute pe planeta noastră. Practic, nu este o continuare a lui Xenonauts 1, ci o reconstruire a sa, așa că povestea nu progresează dincolo de războiul rece. Lista de schimbări este destul de mare, în cazul în care sunteți curioși să treceți prin fiecare în parte. În mare, promite să fie o experiență ceva mai profundă, care să permită opțiuni noi la fiecare stagiu al jocului. La un moment era discutată până și posibilitatea de-a face componenta de management global să funcționeze pe ture, dar a rămas în timp real, din moment ce nu puteau găsi un mod de-a face modul pe ture să ofere o experiență mai bogată ca trecerea cursivă a timpului.

Proiectul vine însoțit de o demonstrație a sistemului de luptă, în cazul în care sunteți curioși să vedeți despre ce este vorba.  La ora actuală a fost deja depășită suma cerută de producătorul Goldhawk Interactive, iar cei care participă la finanțarea proiectului pot vota acum ce alte funcții din cele propuse ar trebui să fie incluse, atunci când se ating praguri suplimentare de finanțare. Bugetul maxim, pentru ca totul să fie inclus, este de 250 de mii de lire sterline.

Xenonauts 2 ar trebui să sosească pe Early Access în luna septembrie, anul acesta.

[Kickstarter]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button