MORE

Xenonauts 2 anuntat

Cu XCOM 2 doar la cateva ore distanta, a venit un moment numai bun pentru anuntul unui joc mai pe placul celor care prefera stilul traditional al seriei. Astfel, Goldhawk Interactive a dezvaluit Xenonauts 2.

O diferenta notabila fata de jocul precedent al seriei este inlocuirea graficii 2D. Xenonauts 2 se va folosi de cea mai recenta varianta a lui Unity3D, oferind un mediu tridimensional, o camera care poate fi rotita, reactii fizice si o urmarire cu acuratete a proiectilelor. Aceasta schimbare in special va fi apreciata de fani, pentru ca Xenonauts avea o mica problema atunci cand trebuia sa calculeze traiectorii pe diagonale verticale.

Xenonauts 2 se va folosi in continuare de sistemul de unitati de timp, componenta de lupte la sol fiind imbunatatita cu o interfata mai buna, OZN-uri destructibila, psionice pentru soldatii umani (o componenta pentru care studioul nu mai avea resurse sa o implementeze in primul Xenonauts) si o folosire mai buna a verticalitatii.

Pe Geoscape veti gasi un arbore de cercetare expandat si posibilitati strategice mai multe. Bataliile aeriene care se vor petrece mai rar, dar vor fi mai profunde. Iar in cele din urma, extraterestrii vor fi mai inteligenti pentru a oferi un nivel de dificultate mai mare.

Xenonauts 2 va fi lansat in anul 2017. Cu putin noroc, jocul nu va suferi la fel de multe amanari ca predecesorul sau.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button