Gaming

XCOM și Saints Row pot fi jucate gratuit

Dacă ați vrut să încercați Saints Row The Third, Saints Row 4 sau XCOM, aveți un week-end întreg la dispoziție săptămâna aceasta, deoarece jocurile sunt gratuite pe Steam.

Cele trei titluri ar trebui să fie acum disponibile în biblioteca voastră digitala Steam. Pot fi descărcate și jucate de zor până luni, și chiar terminate dacă sunteți de părere că în week-end nu aveți somn. De mentionat ca nu vor fi gratuite permanent, urmand sa dispărea luni din libraria voasta.

XCOM este o reimaginare a seriei clasice de jocuri de strategie despre o invazie extraterestră a planetei, folosind un sistem de reguli simplificat și mult mai multă poveste. Iar jocurile Saint’s Row au început ca o clonă de GTA, dar pe undeva pe parcurs s-au transformat în ceva similar cu Porototype în The Matrix, cu Mass Effect și bucăți mici din GTA rămase pe undeva pe acolo, pe care lumea nici nu le mai bagă în seamă. Nu de alta, dar când poți zbura, nu mai ai nevoie de mașini, și atunci când poți trage cu lasere din mâini, nu ai nevoie de pistoale.

Orice progres faceți în aceste jocuri va fi păstrat atunci când sunt cumpărate, și prin coincidență, toate aceste titluri chiar sunt disponibile acum la preț redus.

Acest week-end gratuit marchează împlinirea unei luni întregi de când Steam oferă jocuri gratuite la finalul fiecărei săptămâni.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button