GamingPC&ConsolesȘtiri IT

XCOM: Chimera Squad apare ca de nicăieri

Probabil primește și o rundă din oficiu

Dacă duceați dorul lui XCOM, cel fără de cratimă (Cratima este în Phoenix Point), atunci luna aceasta vă paște ceva neașteptat. Ceva sosit pe nepusă masă, s-ar putea spune. XCOM Chimera Squad este un nou joc din serie, menit să vă astâmpere pofta până ce va fi anunțat un inevitabil XCOM 3.

Totuși, nu este tocmai un XCOM, cratima dispărând și mai mult ca la jocurile anterioare. Nu veți mai recruta și numi voi niște personaje de a căror moarte veți fi foarte întristați. În schimb, veți avea personaje predefinite, cu nume predefinite, a căror moarte va duce instant la pierderea misiunii în care vă aflați.

Acțiunea lui XCOM Chimera Squad este plasată la câțiva ani după ce invadatorii de dincolo și-au luat tălpășița, lăsând în urma lor câțiva soldați ce nu prea au mai știut ce să facă. Așa că unii dintre ei s-au alăturat forțelor umane de menținere a… să zicem păcii. Fiecare personaj are abilități inedite pe care veți avea ocazia să le folosiți pe parcursul unei succesiuni predefinite de misiuni, în loc să rătăciți prin lumea întreagă, căutând moarte.

Știu că nu prea sună a joc XCOM, iar asta se cam reflectă în preț. Deocamdată costă 10 euro la precomandă, urmând să fie lansat pe 24 aprilie. Dacă îl cumpărați după 1 mai, va costa 20 de euro.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button